PARTNERS

_____________________________________________________________________________________

PerPetum gelooft in sterke samenwerking. We staan achter het gezegde “schoenmaker blijf bij u leest”, door ons sterk te focussen op onze kern expertise in auditing, project management en financial & legal consulting.

_____________________________________________________________________________________

Beseffend dat een project maar zo sterk is als haar zwakste link, hebben we over de jaren heen sterke partnerships ontwikkeld, altijd op zoek naar experten die complementair zijn aan onze bedrijfsactiviteiten.

Producenten van materialen (solar modules, omvormers, cogeneratie, windturbines, …): Als een onafhankelijk bedrijf zijn we niet gebonden aan een specifieke leverancier, maar proberen we de beste materialen te selecteren in functie van het project. We zijn altijd op zoek naar de cruciale balans tussen optimale performantie & investeringskost. Onze sterke onderhandelingspositie die we over de jaren opgebouwd hebben laat ons toe zeer sterke voorwaarden te negotiëren voor onze klanten. 

Constructie bedrijven:   We hebben gespecialiseerde teams getraind per type project die klaar staan om u van dienst te staan. Type projecten kunnen zijn: nieuwe gebouwen, daken, carports, ground-mounted projecten, geïntegreerde oplossingen voor gebouwen, …

Vergunningen & Planning, Administratief & Legaal:  PerPetum heeft hechte relaties opgebouwd met instanties verantwoordelijk voor deze takken om er voor te zorgen dat uw project de grootste slaagkans heeft, en zo snel mogelijk van start kan gaan.

Structurele analyse bedrijven:    We werken dicht samen met deze bedrijven zodat we een actieplan kunnen opstellen. Zo kunnen we vaststellen welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf.

DISTRIBITEUR NETWERK BEHEERDERS

Kennis organisaties, universiteiten:  We beseffen dat kennis & de daaruit vloeiende innovatie van het grootste belang is voor de continuïteit binnen ons bedrijf. Daarom is voortdurende training van onze medewerkers ingebed in de cultuur van PerPetum en vragen we regelmatig audits & research van universiteiten, zodat we ons bedrijf kunnen klaarstomen voor de uitdagingen van morgen.

PerPetum is een co-sponsor voor een aantal research topics.