KANTOREN & TEAM

 Kantoren    ________________________________________________________________________________

De bovenstaande map toont de regio's die onze kantoren bedienen.   __________________________________________________________________________________

Team

Luc Leenknegt, CEO  

Mr. Leenknegt stichtte PerPetum in de herfst van 2006. Onder zijn strategische visie & leiderschap groeide PerPetum uit van een start up naar een bedrijf wiens activiteiten doorheen Europa lopen, met een sterke financiële positie en constante groei. Zijn moto is “create more out of less”. Daarin boven gelooft hij sterk in het verstrekken van ijzersterke garantie naar al zijn klanten & heeft zijn bedrijf zo gestructureerd dat PerPetum deze beloften kan waarmaken. Mr. Leenknegt heeft een Master in Bio Engineering.

 


Dieter Rauwoens, Operations Manager  

Mr. Dieter Rauwoens vervoegde PerPetum als Operationele Manager in April 2011. Mr. Rauwoens heeft meer dan 15 jaar uitgebreide ervaring in operations & field management in de sectoren van technologie & energie. Voor hij aan de slag ging bij PerPetum, was hij Operations Manager bij grote bedrijven zoals Clear Channel en Dalkia. Hij heeft een Master in Economische Wetenschappen behaald aan de Eramus Hogeschool Brussel. Zijn uitgebreide professionele ervaring en sterke work ethic hebben hem een onmisbare hoeksteen in ons bedrijf gemaakt. 

 

 

Jérôme Flament, Commercial Director   

Mr. Flament werd aangesteld als Commercieel Directeur in Augstus 2011. Door de sterke groei die PerPetum kende werd op zoek gegaan naar iemand die onze strategische doelstellingen voor 2015 kon realiseren. Zijn doelstelling is de sales force binnen en buiten de landsgrenzen te sturen en een roadmap te formuleren hoe we onze strategische objectieven zullen bereiken binnen Europa. Hij heeft zijn uitgebreide ervaring bij bedrijven zoals Logicom en Carrières Unies de Porphye aangewend om ons bedrijf op een nieuwe koers te zetten. Mr. Flament heeft een Master in Mining & Miniral Engineering.