MISSIE & VISIE

MISSIE

PerPetum gaat verder dan de traditionele hernieuwbare energie business concepten. Onze missie is bedrijven die een significante energienood hebben, helpen in hun eigen energie te voorzien, en op deze manier hun afhankelijkheid te verminderen van buitenlandse energiebronnen, vervuiling, stijgende energie kosten & hun tegelijk meer competitief te maken.

PerPetum realiseert deze missie door:

Geïntegreerde oplossingen aan te bieden die ons in staat stellen onze cliënten op een nog betere manier van dienst te zijn in de landen waar onze EPC (engineering procurement, commissioning) Project Development Business actief is. Deze oplossingen zijn gebaseerd op PV, Wind, Bio en Cogeneratie technologieën.

Onze expertise & “know-how” uitbreiden in het domein van hernieuwbare technologieën. We willen een “thought-leader” zijn in de hernieuwbare energie markt door de sterke kennis & research van onze ingenieurs. Hiertoe zijn we constant op zoek naar talenten met een achtergrond in hernieuwbare technologieën en door opleidingsplatformen op te zetten die onze medewerkers toelaat onze cliënten beter van dienst te zijn.

We weigeren middelmatige oplossingen te aanvaarden. Voor onze ingenieurs is de performance van de installaties van onze cliënten van het grootste belang. Enkele maatregelen die voldoen aan onze hoge standaarden worden geïmplementeerd.

VISIE

We zien een toekomst waar iedereen controle heeft over hun eigen energie bevoorrading. Een toekomst waar energieproductie duurzaam is, waar men niet meer afhankelijk is van externe energiebedrijven en volledig in de eigen energie behoeften kan voorzien.

Met PerPetum wordt die toekomst vandaag.