ONZE CULTUUR

_____________________________________________________________________________________

PerPetum’s cultuur draait rond drie centrale pijlers: evolutie, respect & waarde creatie.       ___________________________________________________________________________________

“Innovate or Die” – De befaamde uitspraak van de Marketing Expert Philip Kotler is ingebed in onze bedrijfscultuur. Elke dag proberen we onze grenzen te verleggen door onszelf hogere kwaliteitsnormen aan te meten en deze te vertalen naar meer zekerheid voor onze klanten. We geloven in een flexibel business model waar continue verbetering aangemoedigd word. 

“Respect a man, and he will do all the more” – John Wooden

We proberen deze filosofie te vertalen naar al onze stakeholders – van klanten, collega’s,… tot leveranciers. Op het einde van de rit beseffen wij dat iedereen een aandeel heeft aan ons succes of falen. Bij PerPetum zijn collega’s vrienden, waar iedereen bijdraagt om ons bedrijf succesvol te maken. Samenwerking staat er centraal, onze horizontale bedrijfscultuur staat toe dat iedereen elkaar als een gelijke ziet en samen naar één doel streeft. Onze klanten respecteren we door een één-op-één relatie aan te meten met hun. We geven hun volledige transparantie over prijzen, het proces, voor-en-nadelen, en passen een project altijd aan naar hun specifieke noden.

Bij PerPetum is er een cultuur van waarde creatie. We proberen de generieken te overstijgen van energie veiligheid en hoge ROI’s door nauw samen te werken met onze klanten en een oplossing te vinden die perfect past in hun bedrijfsprocessen. Elke klant is een partner, en we groeien samen naar een meer duurzame toekomst.